Pastaa gorgonzolakastikkeessa
Yksinkertainen ja helppo pastaresepti, joka toimii. Salvia ja basilika antavat kermaiselle gorgonzolapastalle hienon makusäväyksen. Resepti on alunperin helsinkiläisen ravintola Coman keittiöstä.
Ainekset
- 400 g tuorepastaa
- 1 rkl oliiviöljyä
- 2 dl kuohukermaa
- 1 dl valkoviiniä
- 2 rkl silputtua salviaa ja basilikaa
- 200 g gorgonzolaa
- suolaa
- mustapippuria
Valmistusohje
1. Kaada kerma ja viini kattilaan, keitä pari minuuttia. Lisää sekaan juusto ja yrtit. Mausta kastike suolalla ja pippurilla.
2. Kypsennä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta kypsä pasta ja pane takaisin kattilaan. Pöyhi sekaan oliiviöljy. Annostele pasta kuumille syville lautasille. Kaada päälle kastike, raasta pinnalle parmesaania.
3. Pyöräytä mausteeksi vielä vähän mustapippuria.
Kommentit
Suosittelen testaamaan. Upposi koko perheelle 🙂
Kommentit
Suosittelen testaamaan. Upposi koko perheelle 🙂
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous