Pastaa ja parsakaalia
Koristele pastaa ja parsakaalia -annos parmesaanilastuilla.
Ainekset
- 400-500 g parsakaalia
- vettä
- mineraalisuolaa
- 2 sipulia varsineen
- 1 rkl öljyä
- 1 sitruunan raastettu kuori ja mehu
- 5 dl pastaa
- vettä
- mineraalisuolaa
pinnalle:
- (parmesaani)juustoraastetta tai -lastuja
Valmistusohje
Huuhdo ja paloittele parsakaali. Keitä parsakaalinpaloja muutama minuutti mineraalisuolalla maustetussa vedessä. Valuta parsakaalit, mutta ota keitinvesi talteen.
Hienonna sipulit. Kuumenna öljy pannussa ja lisää sipulit. Kuullota niitä hetki ja lisää sitten joukkoon parsakaalit. Lisää sitruunamehu ja raastettu sitruunankuori.
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan parsakaalin keitinvedessä sopivan kypsäksi. Lisää vettä, ellei keitinlientä ole riittävästi. Valuta pasta ja sekoita sen joukkoon parsakaaliseos. Annostele tarjolle ja ripottele pinnalle juustoraastetta tai parmesaanilastuja.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous