Pastaa ja paahdettua parsakaalia
Kun paahdat raakaa parsakaalia uunissa hetken, sen mausta tulee paahtuneen pähkinäinen ja rakenne jää mahtavan rapsakaksi.
Ainekset
- 1 (300 g) kokonainen parsakaali
- 3 rkl öljyä
- 1/2 tl suolaa
- 1 tl chilirouhetta
- 1/2 dl mantelilastuja
- 300 g pastaa
Lisäksi
- 200 g mascarponejuustoa tai tuorejuustoa
Valmistusohje
1. Pese parsakaali, irrota kukinnot ja viipaloi varsi. Levitä kukinnot ja varsipalat uunipellille leivinpaperille. Sekoita joukkoon öljy, suola, chilirouhe ja mantelilastut. Paahda 225-asteisessa uunissa keskitasolla noin 10 minuuttia, kunnes kaalit ovat hieman ruskistuneet.
2. Sillä välin kun parsakaalit paahtuvat uunissa, keitä pasta suolalla maustetussa vedessä kypsäksi. Valuta keitinvesi pois ja sekoita parsakaaliseos pastan joukkoon.
3. Kaada tarjoilukulhoon, lisää mascarponejuustonokareita.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous