Pastakastike tomaatista ja pavuista
Hyvin haudutettu ja reilusti maustettu pastakastike ei kaipaa jauhelihaa.
Ainekset
- 3 rkl tomaattipyreetä
- 1 silputtu sipuli
- 3 hienonnettua valkosipulinkynttä
- 2 rkl öljyä
- 1 dl omenamehua
- 1 prk tomaattimurskaa
- 1 kasvisliemikuutio
- 1 prk kikherneitä tai papuja
- 1 tl oreganoa
- 0.5 tl sokeria
- 0.5 tl suolaa
- mustapippuria
- 1 dl parmesaani-raastetta
- tuoretta basilikaa
- täysjyväspagettia
Valmistusohje
Kuullota sipulisilppuja ja tomaattipyreetä hetki öljyssä. Lisää omenamehu ja tomaattimurska. Murenna sekaan liemikuutio. Anna kastikkeen kiehua 10 minuuttia.
Huuhtele pavut siivilässä kylmällä vedellä. Lisää pavut kastikkeeseen.
Mausta kastike oreganolla, sokerilla, suolalla ja pippurilla. Keitä hetki.
Lisää lopuksi juustoraaste ja paljon silputtua basilikaa. Tarjoa kastike täysjyväpastan ja tuoreiden kasvisten kanssa.
Katso myös:
Tomaattinen pastakastike
Kotiliesi.fi: Tomaattikastike
Kommentit
Annoksia?
Kommentit
Annoksia?
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous