Persikka-vadelmajäätee
Jääteen voi sekoittaa trendikkäästi jättimäiseen säilykepurkkiin ja tarjoilla pienistä purnukoista. Jääteen voi sekoittaa trendikkäästi jättimäiseen säilykepurkkiin ja tarjoilla pienistä purnukoista.
Ainekset
Vadelma-persikkajäätee:
- 1,5 l hyvää teetä
- 1 dl hunajaa
- 2–3 persikkaa tai nektariinia tai
- 1 kypsä mango
- 400 g vadelmia
- reilusti tuoretta minttua
- jäitä
Valmistusohje
1. Valmista tee isoon kannuun, sekoita joukkoon hunaja ja laita se jäähtymään jääkaappiin.
2. Leikkaa persikat tai nektariinit viipaleiksi. Jos käytät mangoa, kuori se ja leikkaa viipaleiksi. Puhdista vadelmat.
3. Lisää hedelmät ja marjat kylmään teehen ja täytä kannu jäämurskalla tai -paloilla.
4. Koristele juoma tuoreilla min-tunlehdillä ja tarjoile virkistyksenä kuumana kesäpäivänä.
Katso myös:
Minttu-jäätee, Ruoka.fi
Raparperi-jäätee, Ruoka.fi
Virkistävä jäätee, Kotiliesi.fi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous