Pienet kala-katkarapuleivät
Kokoa pienet kala-katkarapuleivät maukkaasta ruispaahtoleivästä.
Ainekset
- viipaletta ruispaahtoleipää
Täyte
- 150 g pieniä pakastekatkarapuja
- 2-3 keitettyä munaa
- 150 g kylmäsavukirjolohta
- pieni nippu tilliä
- pieni nippu ruohosipulia
- 200 g katkaraputuorejuustoa
koristeeksi
- katkarapuja tai lohiruusukkeita
- tuoreita yrttejä
Valmistusohje
Tee ensin täyte. Sulata, kuivaa ja hienonna katkaravut. Kuori ja hienonna munat. Hienonna lohi, tilli ja ruohosipuli. Sekoita kaikki hienonnetut aineet katkaraputuorejuuston joukkoon.
Leikkaa leipäviipaleista reunat pois. Levitä puolet leipäviipaleista alustalle. Levitä kaksi kolmasosaa seoksesta leipäviipaleilla ja säästä kolmannes. Nosta toiset leipäviipaleet täytteen päälle. Voit kääräistä leivät kelmuun tai folioon ja pitää jääkaapissa seuraavaan päivään. Säilytä myös loput täytteestä peitettynä.
Levitä loput täytteestä leipien päälle ja leikkaa täytetyt ja päällystetyt leipäviipaleet neljään osaan. Koristele leivät katkaravuilla tai lohiruusukkeilla ja yrteillä.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous