Pienet kurkkufetasalaatit kupeissa
Ainekset
- 1 pieni kurkku
- vihreää salaattia (esim.vuonankaalia)
- 100 g fetajuustoa
kastike:
- 2 rkl oliivilöljyä
- 1 rkl omenaviinietikkaa
- ripaus suolaa
- ripaus sokeria
Valmistusohje
Tee vaihteeksi fetasalaatti pieniin juomalaseihin ja nauti alkupalana.
1. Pese kurkku ja kuutioi se. Pese salaatti lävikössä ja kuivaa hyvin mieluiten salaattilingossa. Murenna fetajuusto pieniksi muruiksi käsin taihaarukalla.
2. Kokoa aineksista alkupalat kerroksittain vaikka juomalaseihin.
3. Sekoita kastikkeen ainekset pienessä kulhossa haarukalla vispilöiden. Tarkista suolan ja sokerin määrä maistamalla.
4. Valuta kastiketta salaateille, anna tekeytyä hetki ja tarjoile.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous