Pikapaistettuja vihanneksia, papuja ja pähkinöitä
Juuri tämän helpommaksi ruoan valmistus ei voi mennä. Pilko pannulle kasviksia, höystä pähkinöillä sekä pavuilla ja valmista tuli.
Ainekset
- 2-3 valkosipulinkynttä
- 2-3 cm:n pala porkkanaa
- 250 g parsakaalia
- 100 g pinaattia
- 1 rkl oliiviöljyä
- 250 g keitettyjä valkoisia papuja tai veteen säilöttyjä papuja valutettuina
- 100 g rouhittuja saksanpähkinöitä
- suolaa ja rouhittua mustapippuria
- tilkka kasvislientä
Valmistusohje
Tarjoa pikapaistettuja vihanneksia, papuja ja pähkinöitä keitetyn täysjyväriisin tai -ohran ja salaatin kanssa.
- Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet, inkivääri sekä porkkanat.
- Huuhdo ja paloittele parsakaali. Huuhdo pinaatti.
- Kuumenna oliiviöljy paistokasarissa tai suuressa paistinpannussa.
- Lisää valkosipuli sekä inkivääri ja paista niitä pari minuuttia.
- Lisää porkkanat sekä parsakaali ja jatka paistamista pari minuuttia.
- Lisää pinaatti ja paista vielä pari minuuttia. Lisää pavut sekä rouhitut pähkinät.
- Mausta seos maun mukaan suolalla ja pippurilla.
- Lisää tilkka kasvislientä ja hauduta hetki.
Voit halutessasi lisätä myös annokseen esim. paistettua tofua.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous