Pikapaistetut naudan ulkofileeviipaleet ja mausteöljykastiketta
Pikapaistettujen naudan ulkofileeviipaleiden kanssa maistuu raikas kaalisalaatti. Seuraksi voi myös keittää uusia perunoita.
Ainekset
- 600-800 g marmoroitunutta naudan ulkofileetä
- 3 rkl soijaa
- 3 rkl öljyä
- 2 rkl fariinisokeria
- 1.5 tl karkeaa mustapippurirouhetta
Mausteöljy
- 1 dl öljyä
- 1 rkl soijaa
- 3 viipaloitua valkosipulinkynttä
- chilirouhetta
- sormisuolaa
- sitruunaviipaleita
Valmistusohje
Leikkaa liha lehdenohuiksi viipaleiksi. Sekoita fariinisokeri, soija ja öljy keskenään. Lisää sekaan mustapippurirouhe. Pane lihapalat muovipussiin, kaada päälle marinadi. Anna maustua pari tuntia
Sekoita mausteöljykastiketta varten öljyyn mausteet ja sitruunaviipaleet. Anna maustua huoneenlämmössä pari tuntia.
Ota lihapalat marinadista ja painele ne kuiviksi talouspaperilla. Kuumenna parilalevy ja paista viipaleet hyvin kuumalla lämmöllä kauniin ruskeiksi. Tarjoa liha vastapaistettuna kaalisalaatin, retiisien, riisin ja mausteöljyn kanssa.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous