Reseptit

Pinaatti-katkarapupasta

Pinaatti-katkarapupasta tuo ruokapöytään ihanaa merellisyyttä. Pastan ohje ja raaka-aineet ovat myös erittäin simppelit, joten siitä vain rohkeasti kokeilemaan!

Teksti:
Sirkka Hirvonen

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 150 g tuoretta pinaattia
  • 2-3 valkosipulinkynttä
  • oliiviöljyä
  • 300 g pakastekatkarapuja
  • 2 dl ranskankermaa tai turkkilaista jogurttia
  • kourallinen emmentaljuustoraastetta

Lisäksi:

  • pastaa
  • vettä
  • suolaa

Valmistusohje

Huuhdo ja höyrytä pinaatinlehdet. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuumenna oliiviöljy pannussa, lisää valkosipuli ja kuullota sitä hetki. Lisää pinaatti joukkoon ja pyöräytä aineet sekaisin. Lisää ranskankerma tai jogurtti sekä juustoraaste ja sekoita hyvin.

Lisää katkaravut pari minuuttia ennen tarjoilua, että ne ehtivät kuumentua, mutta eivät sitkisty.

Keitä spagetti tai muu pasta pakkauksen ohjeen mukaan juuri ja juuri kypsäksi (al dente). Tarjoa kastike valutetun pastan kanssa.

X