Pinaatti-perunatortillakolmiot
Pinaatti-perunatortillakolmiot sopivat juhlien pikkusuolaisiksi yhdessä kurkku-vuohenjuusto-cocktailpalojen kanssa.
Ainekset
- 5–6 kiinteää perunaa
- 1 sipuli
- öljyä paistamiseen
- 4 dl tuoretta pinaattia
- 5 kananmunaa
- 2 1/2 dl maitoa
- 1 1/2 tl suolaa
- 1/2 tl mustapippuria
Valmistusohje
1. Kuori ja leikkaa perunat noin puolen sentin paksuisiksi viipaleiksi. Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sipuleita öljytylla pannulla pari minuuttia. Lisää huuhdellut pinaatit ja kuullota noin minuutti. Riko munat kulhoon ja vatkaa rakenne rikki ja lisää maito. Mausta suolalla ja pippurilla.
2. Lado perunat uunivuoan (noin 32×20 cm) pohjalle leivinpaperin päälle, lisää väleihin sipuli-pinaattisekoitusta. Kaada päälle munamaito.
3. Paista 200-asteisessa uunissa noin 30–40 minuuttia. Kokeile kypsyyttä. Jäähdytä jääkaappikylmäksi. Leikkaa kolmioiksi. Tarjoa Green hornetin ja kurkku-vuohenjuusto-cocktailpalojen kanssa.
Lisää alkuruokia perunasta ja pinaatista:
Kotiliesi.fi: Vuohenjuustoperunat
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous