Pinaatti-tonnikalavuoka
Leipäpaistoksen pohjalla on pinaattia ja tonnikalaa, jonka voi hyvin myös korvata savukalalla.
Ainekset
- 100 g babypinaattia
- 1 prk tonnikalaa
- 1 sipuli
- tilkka öljyä
- suolaa, mustapippuria
- 4 viipaletta vaaleaa leipää
- 1 dl maitoa
- 1 muna
- juustoraastetta
Valmistusohje
1. Silppua sipuli. Kuumenna öljy paistinpannulla. Kuullota sipulia hetki, lisää pinaatit ja paista sekoitellen muutamia minuutteja. Mausta suolalla ja pippurilla. Pane seos pienehköön uunivuokaan, lusikoi päälle tonnikala.
2. Sekoita maito ja muna keskenään. Kasta leipäviipaleet kunnolla seokseen ja asettele leipäpalat vuoan pinnalle. Ripottele päälle juustoraastetta. Paista 200-asteisessa uunissa, kunnes leipä ruskistuu kauniisti ja juusto sulaa.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous