Punajuuri-kaalisalaatti
Tiesitkö, että punajuuret edistävät aivojen toimintaa? Punajuuri-kaalisalaattia valmistamalla pääset nauttimaan herkullisesta ruoasta ja ravitset kehoasi myös juuri oikealla tavalla.
Ainekset
- 4–5 pientä keitettyä punajuurta
- 3 g kypsää nektariinia
- 200 g salaatteja, esim. vuonankaalia ja punakaalia
- 2 rkl pinjan- ja kurpitsansiemeniä
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1 rkl sitruunamehua
- ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
Valmistusohje
1. Kuori ja paloittele punajuuret. Halkaise nektariinit ja poista kivet ja kanta. Leikkaa lohkoiksi.
2. Levitä puhtaat salaatinlehdet tarjoiluvadille ja aseta päälle punajuuri- ja nektariinipalat. Paahda kuivalla pannulla siemenet ja ripottele salaatin pinnalle.
3. Sekoita öljystä, sitruunamehusta ja mausteista kastike ja valuta salaatin päälle.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous