Punajuuri-mozzarellasalaatti
Punajuuret ja porkkanat ovat nyt makeimmillaan. Ohueksi leikatut punajuuret ja puolitetut porkkanat paahtuvat pannulla pikaisesti al dente-kypsiksi.
Ainekset
- 4 pienehköä punajuurta
- 4 pientä porkkanaa
- 3 rkl oliiviöljyä
- 2 rkl balsamiviinietikkaa
- 2 tl hunajaa
- hiutalesuolaa
- mustapippuria
- 1 ps rucolaa
- 3 rkl paahdettuja auringonkukansiemeniä
- 1-2 mozzarellajuustopalloa
Valmistusohje
1. Kuori ja viipaloi punajuuret ohuelti. Puolita kuoritut porkkanat. Kaada öljy kahdelle paistinpannulle. Paahda punajuuria noin 10 minuuttia, porkkanoita 5 minuuttia. Mausta kasvikset balsamicolla, hunajalla, suolalla ja pippurilla.
2. Levitä rucola lautasille. Lisää päälle haaleat kasvikset, siemenet ja revitty mozzarella. Rouhi päälle mustapippuria.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous