Reseptit

Puolukka-taatelitryffelit

Makeat taatelit kesyttävät puolukoiden kirpsakkuuden herkullisiksi ja terveellisiksi tryffeleiksi.

Teksti:
Katri Schröder
Kuvat:
Mirva Kakko

Kirpeä puolukka ja makea taateli sopivat erinomaisesti yhteen.

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

20

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 1 ps (50 g) kuivattuja puolukoita
  • 50 g pekaanipähkinöitä
  • 1 ps (250 g) kuivattuja taatelinpaloja
  • 2 tl hunajaa

pinnalle:

  • 2-3 rkl puolukkajauhetta tai -rouhetta

Valmistusohje

1. Rouhi minileikkurilla puolukat ja pähkinät karkeaksi. Lisää joukkoon taatelit ja hunaja ja aja tasaiseksi massaksi.

2. Pyörittele kämmenten välissä massasta noin kaksikymmentä tasakokoista palleroa. Kieritä pallerot kevyesti puolukkajauheessa tai -rouheessa.

X