Puolukkaglögi
Puolukoista ja mausteista syntyy joulun raikkain glögi. Nappaa Teresa Välimäen jouluinen resepti.
Ainekset
Puolukkaglögi
- 400 g pakastepuolukoita
- 1 l vettä
- 1 tähtianis
- 1 kanelitankopala
- tuoretta inkivääriä
- 1.5 dl täysruokosokeria (1,5 - 2 dl)
tarjoiluun:
- kuivattuja karpaloita tai puolukoitakookoslastuja
Valmistusohje
Puolukkaglögi tehdään näin helposti:
1. Mittaa kaikki glögin ainekset kattilaan ja kiehauta. Laske lieden lämpöä ja keitä juomaa kannen alla noin 30 minuuttia.
2. Siivilöi glögi laseihin tai kannuun.
3. Tarjoile puolukkaglögi kuivattujen karpaloiden, puolukoiden ja kookoslastujen kera.
Lue myös: Pikkujoulut – kokosimme helpot ja nopeat ohjeet makeisiin ja suolaisiin suupaloihin
Katso myös Kotiliesi.fi: Miten glögi kannattaa terästää ja tuunata? Lue ammattilaisen vinkit ja ideat
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous