Reseptit

Raparperi-sitruunahilloke

Raparperi-sitruunahilloke maistuu hyvin esimerkiksi makean piirakan lisukkeena.

Teksti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Jukka Pakarinen

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 250 g pilkottua raparperia
  • 1 sitruunan mehu ja raastettu kuori
  • 1.5 dl fariinisokeria
  • 1 halkaistu vaniljatanko

Valmistusohje

Hilloke käy esimerkiksi pähkinäkakun kylkeen.

Pane ainekset kattilaan ja hauduta, kunnes raparperi on pehmeää. Kaada hilloke puhtaaseen purkkiin.

Katso myös:

Sahramilla maustettu fenkolihilloke

Omena-aprikoosichutney

Karpalohilloke

Raparperi houkuttaa leipomaan

Kotiliesi: Helppo raparperihilloke

X