Raparperikuohujuoma
Raparperikuohujuoma onraikas hellepäivän virvoke.
Ainekset
Raparperikuohujuoma
- Mehu:
- 500 g raparperinvarsia
- 50 g inkivääriä
- 1 kpl limetinmehu
- 2 dl sokeria
- 1 l vettä
tarjoiluun:
- 1 dl pakastemarjoja tai pari oksaa sitruunamelissaa
- 1.5 l runsashiilihappoista kivennäisvettä
Valmistusohje
Raparperikuohujuoma tehdään näin helposti:
1. Huuhtele raparperit, pilko ja pane kattilaan. Lisää kuorittu, pilkottu inkivääri, limettimehu ja sokeri.
2. Keitä mehua kymmenisen minuuttia, siivilöi ja säilytä kylmässä.
3. Annostele mehua laseihin noin 0,6 dl, nosta koristeeksi pari jäistä marjaa tai sitruunamelissanlehti ja lisää juuri ennen tarjoilua 0,6 dl kylmää kivennäisvettä.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous