Reseptit

Rapeat mini-vegepitsat

Rapeat mini-vegepitsat sopivat niin illanistujaisten pikkusuolaiseksi kuin juhlien yöapalaksi.

Teksti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Jukka Pakarinen/Otavamedia

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

10

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 1 pkt pakastepizzapohjia
  • 1 prk (170 g) pestoa
  • 2 ps (à 200 g) mozzarellaa
  • 1 1/2 dl raastettua pecorino-juustoa
  • 1 pkt (280/170 g) aurinkokuivattua tomaattia
  • 1 prk (280/170 g) latva-artisokkaa
  • 5 dl rucolaa

Valmistusohje

1. Sulata pizzapohjat ja ota niistä muotilla (esim. kahvikuppia apuna käyttäen) pieniä ympyröitä. Voitele pohjat kevyesti pestolla ja lado viipaloidut täytteet pizzojen päälle.

2. Paista 250-asteisessa uunissa noin 6–8 minuuttia. Ripottele valmiiden pizzojen päälle rucolaa.

Lisää pizzoja kasvissyöjälle:

953141-tricoloripizza.jpg

Trikoloripizza

987285-Valkoiset_kantarellipitsat,590.jpg

Valkoiset kantarellipitsat

964198-perunapitsat.jpg

Perunapitsat

Kotiliesi.fi: Fenkoli-rosmariinipizza

X