Rapeat mini-vegepitsat
Rapeat mini-vegepitsat sopivat niin illanistujaisten pikkusuolaiseksi kuin juhlien yöapalaksi.
Ainekset
- 1 pkt pakastepizzapohjia
- 1 prk (170 g) pestoa
- 2 ps (à 200 g) mozzarellaa
- 1 1/2 dl raastettua pecorino-juustoa
- 1 pkt (280/170 g) aurinkokuivattua tomaattia
- 1 prk (280/170 g) latva-artisokkaa
- 5 dl rucolaa
Valmistusohje
1. Sulata pizzapohjat ja ota niistä muotilla (esim. kahvikuppia apuna käyttäen) pieniä ympyröitä. Voitele pohjat kevyesti pestolla ja lado viipaloidut täytteet pizzojen päälle.
2. Paista 250-asteisessa uunissa noin 6–8 minuuttia. Ripottele valmiiden pizzojen päälle rucolaa.
Lisää pizzoja kasvissyöjälle:
Kotiliesi.fi: Fenkoli-rosmariinipizza
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous