Reseptit

Rapeat parsat

Eurooppalainen parsa on nyt kaupoissa. Paista se rapeaksi.

Teksti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Pekka Holmström/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 1 nippu vihreää parsaa
  • 2 valkuaista
  • 2 dl raastettua parmesaania
  • 1 dl korppujauhoja
  • 1/2 tl suolaa
  • öljyä

Valmistusohje

1. Kuori parsat ja keitä niitä 3 minuuttia suolalla maustetussa vedessä. Valuta.

2. Riko valkuaisten rakenne rikki lautasella. Sekoita juusto ja suola korppujauhoihin.

3. Kääntele parsat valkuaisessa, sitten juustoseoksessa. Anna kuivahtaa hetki.

4. Paista parsat runsaassa öljyssä rapeiksi.

Parasta parsasta: 

parsaa, pestoa ja uppomunia

Parsaa, kurpitsansiemenpestoa ja uppomunia

741437-parsapiirakat.jpg

Parsapiirakat

981516-brunssiparsa2048.jpg

Brunssiparsat

Kotiliesi.fi: Parsa-pecorinosalaatti

X