Reseptit

Rapusalaatti venäläiseen tapaan

Teksti:
Anna.fi

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 125 g jokiravunpyrstöjä
  • 1 pieni suolakurkku
  • 1 rkl kapriksia
  • 1 dl (pieniä) herneitä
  • 1 keitetty peruna
  • ¼ vihreä omena
  • 1 pieni punasipuli
  • 1 dl majoneesia
  • 1 dl ranskankermaa
  • suolaa, pippuria

Valmistusohje

1. Valuta ravut liemestään. Silppua suolakurkku, peruna, omena ja punasipuli. Lisää herneet ja ravunpyrstöt. Sekoita majoneesi ranskankermaan ja kääntele kastike salaattiaineksiin. Mausta suolalla, pippurilla ja tillisilpulla. Anna maustua jonkin aikaa.

X