Reseptit

Riisivanukas

Teksti:
Anna.fi

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 6 dl riisimaitoa
  • ¾ dl riisijauhoja
  • 2 rkl sokeria
  • 1 tl vaniljasokeria

Lisäksi

  • ¾ dl vaahterasiirappi
  • rouhittuja pistaasin sydämiä

Valmistusohje

1. Mittaa kylmä maito kattilaan ja vispaa joukkoon riisijauhot. Lisää sokeri ja anna seoksen kiehua miedolla lämmöllä 2-3 minuuttia. Siivilöi kiisseli, jotta se jää täysin tasaiseksi. Mausta seos vaniljasokerilla ja anna jäähtyä.

2. Jaa tarjoilulasien pohjalle vaahterasiirappi. Nostele päälle jäähtynyt kiisseli. Ripottele pinnalle rouhittuja pistaasinsydämiä.

X