Roinisten kantarelli-pancettapasta

Roinisten kantarelli-pancettapasta 

4 annosta
alle 30 min
Helppo

Ainekset

pari kourallista kantarelleja
8 ohuehkoa viipaletta pancettaa (italialainen siansivu)
tilkka oliiviöljyä
4 aurinkokuivattua tomaattia
1 keskikokoinen sipuli
valkosipulia maun mukaan
suolaa
mustapippuria
parmesaania
1 pkt tagliatellea

Valmistusohje

Roinisten yksinkertaisesti herkullinen pasta syntyy kymmenessä minuutissa.

Pane iso kattilallinen vettä kiehumaan.

Pilko ja paista pancetta paistinpannulla. Pilko sienet ja silppua sipuli sekä aurinkokuivatut tomaatit. Paista ne pancettasta irronneessa rasvassa ja tilkassa oliiviöljyä. Lisää paistamisen loppuvaiheessa hienonnettu valkosipuli.

Mausta kiehuva pastavesi teelusikallisella suolaa, lisää tagliatellet ja keitä pari minuuttia. Valuta pasta ja kaada pannulle muiden ainesten päälle. Sekoita, lisää tarvittaessa öljyä tai voita. Mausta pippurilla sekä parmesaanilla ja tarjoa heti.

Ohje: Ismo Roininen, Roiniset Oy, Hakaniemen Kauppahalli

Tunnisteet

Sesongit ja teemat:
Ateriatyyppi:
Raaka-aineet:

Avainsanat