Reseptit

Romanttiset katkarapuleivät

Leikkaa sydämen muotoisella muotilla katkarapuleivälle saaristolaisleipäpohja ja paahtoleipäkansi.

Teksti:
Soili Soisalo

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • viipaletta kaurapaahtoleipää
  • viipaletta saaristolaisleipää
  • 100 g kuorittuja katkarapuja
  • muutama oksa tilliä
  • veitsenkärjellinen sitruunankuorta
  • veitsenkärjellinen rouhittua pippuria
  • 3 rkl majoneesia

Valmistusohje

1. Sulata katkaravut, leikkaa sydänmuotilla sydämen muotoiset leivät.
2. Leikkaa katkaravut palasiksi ja hienonna tilli.
3. Sekoita tilli, katkaravut, sitruunankuori ja majoneesi keskenään.
3. Levitä neljälle leivälle katkarapuseosta ja nosta kannet päälle.

X