Rosmariiniperunat
”Kun keitetyn paistaa, makean maistaa” – kuuluu vanha sanonta. Se pätee myös perunoihin!
Ainekset
- 1 kg uusia perunoita
- (vettä + suolaa)
- 2 rkl oliiviöljyä
- 2 rkl voita
- 2 rkl tuoretta rosmariinia hienonnettuna
- ripaus suolaa
- ripaus mustapippuria
Valmistusohje
1. Pese perunat huolellisesti. Keitä perunat kypsiksi kiehuvassa suolalla maustetussa vedessä. Valuta ja höyrytä ne kuiviksi.
2. Kuumenna voi paistinpannulla ja paista perunoihin hyvä väri.
3. Lisää tuore rosmariini ja mausta suolalla sekä mustapippurilla.
4. Tarjoa siian ja kantarellimuhennoksen lisänä.
Mainiot lisukkeet perunasta teet myös näillä ohjeilla:
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous