Salaattikupit
Kun salaattilounaan tarjoilee näyttävistä salaattikupeista, tavallisempikin ateria näyttää juhlavammalta. Kuppien täytteeksi sopivat herkkusienet, paprika, porkkana ja varhaiskaali.
Ainekset
- 200 g herkkusieniä
- 1 keltainen paprika
- 300 g varhaiskaalia
- 2 porkkanaa
- 2 kevätsipulin vartta
- 2 rkl hienonnettua persiljaa
Kastike
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1 limetin mehu
- 1 rkl vettä
- ripaus rouhittua mustapippuria
Lisäksi
- roomansalaattia
Valmistusohje
1. Viipaloi herkkusienet ja paahda kevyesti kuivalla pannulla. Halkaise paprika, poista kanta ja siemenet. Leikkaa kaali, kuoritut porkkanat ja paprikan puolikkaat ohuen ohuiksi suikaleiksi. Hienonna kevätsipulinvarret.
2. Sekoita kulhossa kaalit, porkkanat, paprikat, kevätsipulit ja hienonnettu persilja keskenään. Sekoita kastikkeen ainekset ja valuta salaatin joukkoon.
3. Irrota roomansalaatista rapeita keskilehtiä. Nostele maustettua raastesalaattia herkkusienten kanssa salaattikuppeihin ja tarjoile.
480 kJ (115 kcal) 1 annos
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous