Reseptit

Savuiset kalapihvit

Helpot kalapihvit syntyvät savukalasta. Pihvit sopivat leivän väliin burgereiksi tai salaattikeon kanssa sellaisenaan ateriaksi. Tuoreet etikkakurkut ja sinappikastike tai piparjuurikerma yhdistävät pihvin kesäkauteen.

Teksti:
Metsästys ja kalastus -lehti
Kuvat:
Kari Hautala

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 500 g savukalaa
  • 2 sipulia
  • 2 kananmunaa
  • 2 rkl kaprismarjoja
  • pieni puntti tilliä ja ruohosipulia tai karhunlaukkaa
  • 1 tl paprikaa
  • suolaa kalan suolaisuuden mukaan
  • Paistamiseen: voita ja kasviöljyä

Valmistusohje

Rouhi perattu kala leikkuulaudan päällä karkeaksi ja sekoita joukkoon silputtu sipuli, kapris, pilkottu tilli ja kauden sipulinvarret.

Mausta seos paprikalla. Muotoile seos pihveiksi ja paista pannulla tai grillissä miedolla paahteella muottipellillä.

Pihvit sopivat leivän väliin burgereiksi tai salaattikeon kanssa sellaisenaan ateriaksi. Tuoreet etikkakurkut ja sinappikastike tai piparjuurikerma yhdistävät pihvin kesäkauteen.

Myös nämä kalapihvit syntyvät helposti ja nopeasti:

kalamurekepihvit kesäkaloista

Kalamurekepihvit kesäkaloista

PKU_Helpot_Lohipihvit

Helpot lohipihvit

helpot kalapihvit

Helpot kalapihvit

Kotiliesi.fi: Kalapihvit

X