Savuiset kalapihvit
Helpot kalapihvit syntyvät savukalasta. Pihvit sopivat leivän väliin burgereiksi tai salaattikeon kanssa sellaisenaan ateriaksi. Tuoreet etikkakurkut ja sinappikastike tai piparjuurikerma yhdistävät pihvin kesäkauteen.
Ainekset
- 500 g savukalaa
- 2 sipulia
- 2 kananmunaa
- 2 rkl kaprismarjoja
- pieni puntti tilliä ja ruohosipulia tai karhunlaukkaa
- 1 tl paprikaa
- suolaa kalan suolaisuuden mukaan
- Paistamiseen: voita ja kasviöljyä
Valmistusohje
Rouhi perattu kala leikkuulaudan päällä karkeaksi ja sekoita joukkoon silputtu sipuli, kapris, pilkottu tilli ja kauden sipulinvarret.
Mausta seos paprikalla. Muotoile seos pihveiksi ja paista pannulla tai grillissä miedolla paahteella muottipellillä.
Pihvit sopivat leivän väliin burgereiksi tai salaattikeon kanssa sellaisenaan ateriaksi. Tuoreet etikkakurkut ja sinappikastike tai piparjuurikerma yhdistävät pihvin kesäkauteen.
Myös nämä kalapihvit syntyvät helposti ja nopeasti:
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous