Savulohisandwichit
Pienet salaatinversot viimeistelevät savulohisandwichit raikkaiksi. Teresa Välimäen herkulliset savulohisandwichit sopivat juhla-aterian alkupaloiksi tai buffet-pöydän sormisyötäviksi.
Ainekset
Savulohisandwichit
- 300 g savulohta
- 1.5 dl ranskankermaa
- 3 rkl ruohosipulia hienonnettuna
- 3 rkl kapriksia
- 1 limetin mehu
- ripaus suolaa
- ripaus mustapippuria
- 12 viipaletta tummaa rouheista vuokaleipää
- voita voiteluun
Koristeluun:
- salaatinversoja
- hienonnettua ruohosipulia
Valmistusohje
1. Hienonna lohi haarukalla.
2. Sekoita lohen joukkoon ranskankerma, ruohosipuli, kaprikset, limetin mehu sekä ripaukset suolaa ja mustapippuria. Tarkista maku.
3. Voitele leipäviipaleet ja jaa lohitäyte leiville.
4. Koristele savulohisandwichit ruohosipulilla ja salaatinversoilla tai vihannes- tai vesikrasseilla.
Katso myös Kotiliesi.fi: Näin lohileipä tehdään tanskalaisen smörrebrödin tapaan
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous