Reseptit

Savupunajuuri-vuohenjuustokeitto

Mausta savupunajuuri-vuohenjuustokeitto garam masalalla, sitruunanmehulla ja chilillä.

Teksti:
Raija Uljas

Valmistusaika

yli 60 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

6

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 4 punajuurta
  • 2 dl punaisia linssejä
  • suolaa
  • pippuria
  • garam masalaa
  • sitruunamehua
  • ripaus chiliä
  • 2 dl kuohukermaa
  • 150 g vuohenjuustoa

Valmistusohje

Savusta punajuuret savustuslaatikossa tai -pussissa ja keitä kypsäksi punajuurimehussa punaisten linssien kanssa. Jauha hienoksi tehosekoittimessa. Mausta keitto suolalla, pippurilla, garam masalalla, sitruunanmehulla ja chilillä.

Kiehauta kerma. Paloittele joukkoon juusto ja anna sen sulaa. Jäähdytä. Vatkaa tarjolle tuotaessa vaahdoksi ja valuta keitolle.

Ohje: Helmi Catering

X