Savupunajuuri-vuohenjuustokeitto
Mausta savupunajuuri-vuohenjuustokeitto garam masalalla, sitruunanmehulla ja chilillä.
Ainekset
- 4 punajuurta
- 2 dl punaisia linssejä
- suolaa
- pippuria
- garam masalaa
- sitruunamehua
- ripaus chiliä
- 2 dl kuohukermaa
- 150 g vuohenjuustoa
Valmistusohje
Savusta punajuuret savustuslaatikossa tai -pussissa ja keitä kypsäksi punajuurimehussa punaisten linssien kanssa. Jauha hienoksi tehosekoittimessa. Mausta keitto suolalla, pippurilla, garam masalalla, sitruunanmehulla ja chilillä.
Kiehauta kerma. Paloittele joukkoon juusto ja anna sen sulaa. Jäähdytä. Vatkaa tarjolle tuotaessa vaahdoksi ja valuta keitolle.
Ohje: Helmi Catering
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous