Seesamikukkakaali
Tällä reseptillä saat kukkakaalin upeaa makua. Seesamikukkakaalin salaisuutena on siihen lisättävä hunajatilkka sekä siemenet. Tarjoile lounaspöydän lisukkeena.
Ainekset
- 5 dl kukkakaalin paloja
- 1 rkl seesamiöljyä
- 1 tl hunajaa
- tilkka sitruunamehua
- suolaa
- pippuria
- 2 rkl seesaminsiemeniä
Valmistusohje
Trendikäs kukkakaali saa tässä reseptissä makunsa seesaminsiemenistä. Maun pyöristää tilkka hunajaa.
1. Paista kukkakaali puolikypsäksi öljyssä.
2. Lisää hunaja. Kuumenna hetki.
3. Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla. Ripottele päälle seesaminsiemenet.
Katso myös:
Sienillä gratinoitua kukkakaalia
Kotiliesi.fi: Kukkakaalimuusi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous