Reseptit

Seesamikukkakaali

Tällä reseptillä saat kukkakaalin upeaa makua. Seesamikukkakaalin salaisuutena on siihen lisättävä hunajatilkka sekä siemenet. Tarjoile lounaspöydän lisukkeena.

Teksti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Jukka Pakarinen

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 5 dl kukkakaalin paloja
  • 1 rkl seesamiöljyä
  • 1 tl hunajaa
  • tilkka sitruunamehua
  • suolaa
  • pippuria
  • 2 rkl seesaminsiemeniä

Valmistusohje

Trendikäs kukkakaali saa tässä reseptissä makunsa seesaminsiemenistä. Maun pyöristää tilkka hunajaa.

1. Paista kukkakaali puolikypsäksi öljyssä.

2. Lisää hunaja. Kuumenna hetki.

3. Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla. Ripottele päälle seesaminsiemenet.

Katso myös:

Sienillä gratinoitua kukkakaalia

Peruna-kukkakaalicurry

Kukkakaali-kantarellikeitto

Kotiliesi.fi: Kukkakaalimuusi

X