Siikacevicheä ja endiiviä
Teresa Välimäen siikacevicheja endiivit on hienostunut ja kepeä alkupala vaikkapa pääsiäisaterialle. Jos et löydä endiivejä, käytä salaattina eli siikacevichen tarjoilualustana sydän salaattia.
Ainekset
- 2 kerää endiivejä
- 400 g tuoretta siikaa
- 2 limetin mehu
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1 dl hienonnettua kevätsipulia
- 5 retiisiä ohuina viipaleina
- 1/2 vihreä chilipalko hienonnettuna
- suolaa ja mustapippuria
- ripaus sokeria
- 1 avokado viipaleina
Valmistusohje
1. Huuhtele endiivit ja irrottele lehdet toisistaan.
2. Leikkaa nahaton siikafilee pieniksi kuutioiksi ja laita kuutiot kulhoon. Lisää puolentoista limetin mehu, oliiviöljy, kevätsipuli, retiisiviipaleet ja chili. Sekoita ja mausta suolalla, mustapippurilla ja sokerilla. Anna makujen tasaantua hetki ja tarkista maku.
3. Viipaloi avokado ja pirskota viipaleille tilkka limetin mehua.
4. Levitä endiivin lehdet vadille ja lusikoi lehdille cevicheä. Lisää vielä viipale avokadoa.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous