Sipulihilloke
Käytä keltasipulihillokeeseen valkoviinietikkaa ja punasipulihillokkeeseen punaviinietikkaa.
Ainekset
- ½ kg kelta- tai punasipuleita
- ½ dl öljyä
- 1 dl valko- tai punaviinietikkaa
- 1 dl sokeria
- 1 tl suolaa
- 2 tl kuivattua tai 2-3 rkl hienonnettua tuoretta timjamia
Valmistusohje
1. Kuori sipulit ja leikkaa ne renkaiksi tai hienonna ne.
2. Kuullota sipulit öljyssä.
3. Lisää viinietikka, sokeri, suola ja kuivattu timjami. Käytä keltasipuleihin valkoviinietikkaa ja punasipuleihin punaviinietikkaa. Jos käytät tuoretta timjamia, lisää se vasta haudutuksen loppuvaiheessa.
4. Hauduta miedolla lämmöllä noin puoli tuntia silloin tällöin sekoittaen. Hilloke maistuu liharuokien lisäkkeenä.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous