Sitruuna-lohipasta
Sitruunainen lohipasta on erittäin nopea valmistaa ja sopii siksi kiireiseen arkeen.
Ainekset
- 200 g gluteenitonta kikhernetagliatellea
- 3 rkl oliiviöljyä
- 400 g lohifileetä kuutioina
- 2-3 tl sitruunan raastettua kuorta
- 1/2 sitruunan mehu
- ripaus suolaa
- ripaus mustapippuria
- 3 rkl tuoretta salviaa hienonnettuna
Valmistusohje
1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan juuri ja juuri kypsäksi.
2. Kuumenna oliiviöljy paistinpannulla ja ruskista lohet nopeasti.
3. Lisää sitruunamehu ja raastettu kuori sekä suola, mustapippuri ja salvia.
4. Kääntele nopeasti joukkoon keitetty pasta. Tarjoile heti.
Lisää kalaisia pastaruokia:
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous