Sitruunainen mousse
Sitruunainen mousse on raikas jälkiruoka, joka maistuu raskaankin aterian jälkeen.
Ainekset
- 1 mehevä luomusitruuna
- 0.5 dl sokeria tai 1 dl tomusokeria
- 2 keltuaista
- 2 dl vispikermaa
- 2 liivatelehteä
Valmistusohje
1. Raasta sitruunan kuoren uloin keltainen osa raastimen hienolla terällä. Puserra sitruunan mehu talteen.
2. Vatkaa sokeri ja keltuaiset vaahdoksi. Vaahdota kerma erikseen. Sulata liivatteet tilkkaan kuumaa sitruunamehua.
3. Lisää sitruunamehu ja sitruunan kuori keltuaisvaahtoon, kääntele sekaan kermavaahto. Lisää viimeiseksi jäähtynyt liivateseos. Annostele sitruunainen mousse jälkiruokakuppeihin.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous