Skagenröra
Skagenrörä syntyy majoneesista, katkaravuista, punasipulisilpusta ja tillistä. Tämä ruotsalainen katkarapuherkku viimeistellään mätiraidoilla.
Ainekset
Skagenröra
- 500 g katkaravunpyrstöjä
- 1 kpl punasipuli
- 1 nippu tilliä
- 2 dl majoneesia
- 2 dl ranskankermaa
- sitruunamehua
- (tilkka tabascoa)
- sormisuolaa
- mustapippuria
- kirjolohenmätiä
Valmistusohje
Skagenröra valmistuu näin.
Sulata katkaravut siivilässä ja puserra kädellä painelemalla ylimääräinen neste pois.
Silppua tilli ja punasipuli. Sekoita majoneesi ja ranskankerma keskenään. Lisää katkaravut, suurin osa tillisilpusta ja sipuli. Mausta seos sitruunalla, (tilkalla tabascoa) sekä suolalla ja pippurilla.
Kaada skagenröra tarjoiluastiaan ja koristele mätiraidoilla. Ripottele pinnalle loput tillistä. Tarjoa skagenröra saaristolaisleivän, keitettyjen perunoiden tai uuniperunan kanssa.
Katso myös Kotiliesi.fi: Katkarapusalaatti
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous