Spagettinyytit
Folionyyttiin voi kätkeä kaikenlaisia pasta-annoksia. Tässä spagetin seurana on lohta, kinkkua, tomaatteja ja mozzarellaa.
Ainekset
Spagettinyytit:
- 1 paketti tuorepastaa (spagettia tai tagliatellea)
- 200 g tuoretta lohta
- 4 viipaletta ilmakuivattua kinkkua
- 8 kirsikkatomaattia
- 1 pallo mozzarellaa
- oliiviöljyä
- basilikaa
- suolaa, mustapippuria
Valmistusohje
1. Keitä pastaa 2 minuuttia, valuta ja jaa pasta keoksi neljän 25 x 25 cm:n kokoisen folioarkin päälle. Leikkaa lohi kuutioiksi, mausta suolalla ja pane kuutiot pastan päälle. Lisää paketteihin puolitetut tomaatit, kinkkuviipaleet, basilikanlehdet ja paloiksi revitty mozzarella. Pyöräytä pinnalle reilusti mustapippuria, valuta päälle oliiviöljyä.
2. Rutista folio päältä niin, että syntyy tiivis nyytti. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia. Tarjoa lisänä vastaraastettua parmesaania.
Ruokaa spagetista:
Kotiliesi.fi: Katkarapu-kirsikkatomaattipasta
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous