Suklaakinuskia, marenkia ja marinoituja marjoja
Pieni makea viimeistelee herkullisen brunssin…Tätä herkkua voi tosin helposti syödä parikin annosta.
Ainekset
- 2 dl kermaa
- 2 dl sokeria
- 1 tähtianis
- 50 g tummaa suklaata
- 400 g tuoreita tai sulatettuja pakastemarjoja
- ripaus tomusokeria
- 1–2 rkl makeaa kuohuviiniä
- valmiita marenkeja
Valmistusohje
1. Mittaa kattilaan kerma, sokeri ja tähtianis. Kiehauta ja keitä noin 15 minuuttia hiljaa poreillen.
2. Poista tähtianis ja nosta kattila liedeltä. Paloittele suklaa kinuskin joukkoon ja anna sen sulaa välillä sekoitellen.
3. Mausta marjat kulhossa tomusokerilla ja kuohuviinillä. Lusikoi ne annosmaljoihin ja valuta päälle suklaakinuskia.
4. Murenna pinnalle marenkia ja tarjoile heti.
Lisää suklaisia, kinuskisia ja marjaisia jälkiruokia:
Kotiliesi.fi: Tahmeat herkkupullat
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous