Sukulaku-brownies
Salmiakkikastikkeella kruunattu Sukulaku-brownie on täydellinen herkku makeannälkään.
Ainekset
- 200 g juoksevaa margariinia tai Oivariinia
- 1 dl kaakaojauhetta
- 4 munaa
- 2 1/2 dl tavallista sokeria
- 2 1/2 dl muscovadosokeria
- 2 dl vehnäjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
- 100 g paloiteltuja salmiakkilakuja
Valmistusohje
● Sekoita kaikki ainekset keskenään isossa kulhossa. Anna taikinan seistä hetki. Vuoraa noin 30 x 30 cm:n kokoinen reunallinen uunivuoka leivinpaperilla. Kaada taikina vuokaan.
● Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 35–40 minuuttia. Leivonnainen saa jäädä kosteaksi keskeltä. Jäähdytä jääkaapissa täysin kylmäksi ennen leikkaamista.
● Tarjoa brownie-palat vaniljajäätelön tai maidon ja salmiakkikastikkeen kanssa.
Brownie on suussa sulava herkku:
Kommentit
Hei Terhi,
olet oikeassa noista lakujen nimistä. Reseptin laatijalla on saattanut olla mielessä suklaan ja lakun yhdistelmä yleisesti, eikä niinkään sukulakun käyttö kirjaimellisesti, kun on nimennyt reseptin. 🙂
Terveisin,
Emmi Ruoka.fi:n toimituksesta
Kommentit
Pieni korjaus; sukulaku on suklaa-täytteinen laku, BisBis on lakritsi-täytteinen.
Hei Terhi,
olet oikeassa noista lakujen nimistä. Reseptin laatijalla on saattanut olla mielessä suklaan ja lakun yhdistelmä yleisesti, eikä niinkään sukulakun käyttö kirjaimellisesti, kun on nimennyt reseptin. 🙂
Terveisin,
Emmi Ruoka.fi:n toimituksesta
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous