Suppilovahvero-kvinoa
Runsasproteiininen kvinoa sopii hyvin syksyn sienisadon seuraksi. Tässä reseptissä kvinoa on yhdistetty suppilovahveroihin. Toimii sellaisenaan kasvisruokana tai vaikkapa broileriruoan lisukkeena.
Ainekset
- 5 dl keitettyä kvinoaa
- 0.5 l paistettuja suppilovahveroita
- 2 rkl voita tai öljyä
- 1–2 silputtua salottisipulia
- 1–2 silputtua valkosipulinkynttä
- suolaa, pippuria
- timjamia, rakuunaa
Valmistusohje
1. Kypsennä kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan miedossa kasvis- tai lihaliemessä. Paloittele ja paista suppilovahverot.
2. Kuumenna voi tai öljy kattilassa, lisää hienonnetut sipulit ja valkosipulinkynnet ja kuumenna pari minuuttia. Lisää kattilaan kvinoa sekä sienet. Kuumenna ja mausta.
Vinkki: Suppilovahverokvinoa maistuu esimerkiksi vuohenjuustolla täytettyjen broilerinfileiden kera.
Lisää ruokia sienistä:
Kotiliesi.fi: Sienikiusaus
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous