Sushiletut
Ainekset
Taikina
- 1 kananmuna
- 2.5 dl kivennäisvettä
- ¼ tl suolaa
- 1.5 dl hiivaleipävehnäjauhoja
- 1 rkl öljyä
Paistamiseen
- voita tai margariinia
Täyte
- 100 g maustamatonta tuorejuustoa
- 2 tl wasabitahnaa
- 150 g kylmäsavulohifileesiivuja
- 3 nori-merileväarkkia
Valmistusohje
1. Vatkaa kulhossa munan rakenne rikki. Vatkaa joukkoon kivennäisvesi, jauhot, suola ja öljy. Anna taikinan turvota noin puolisen tuntia. Paista siitä kolme isoa lettua kauniin ruskeiksi. Anna lettujen jäähtyä.
2. Sekoita wasabitahna tuorejuuston joukkoon. Jaa tahna tasaisesti jäähtyneille letuille. Levitä päälle lohisiivut ja nosta jokaiselle yksi merileväarkki. Kääri letut tiukalle rullalle ja leikkaa noin kahden sentin paksuisiksi viipaleiksi.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous