Reseptit

Täytetyt pikacroissantit

Nopeat voisarvet syntyvät valmiista taikinasta. Täytä croissantit omenalla ja sinihomejuustolla. Ne tuovat aamuun häivähdyksen ranskalaista arkiluksusta.

Teksti:
Teresa Välimäki
Kuvat:
Ari Heinonen/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

6

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 1 prk voisarvia (esim. Danerolles)
  • 1 omena kuutioina
  • 25 g sinihomejuustoa muruina
  • 1 kananmuna

Valmistusohje

1. Sekoita omenakuutiot ja sinihomejuustomurut pienessä kulhossa.

2. Avaa voisarvipurkki pakkauksen ohjeen mukaan. Leikkaa taikinakolmiot irti toisistaan.

3. Lusikoi täytettä kolmioiden leveään päähän, kääri sarvet napakoiksi rulliksi ja käännä ne sarven muotoon.

4. Nosta sarvet leivinpaperilla peitetylle uunipellille ja voitele ne kevyesti vatkatulla kananmunalla. Paista sarvia 200-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.

Katso myös:

Juustosarvet, Ruoka.fi

Espanjalaiset juustosarvet, Ruoka.fi

Juustocroissantit, Kotiliesi.fi

 

X