Täytetyt portobellot
Tomaateilla ja mozzarellalla täytetyt portobellot sopivat vaikkapa kevyeksi pizzan korvaajaksi.
Ainekset
- 2–3 rkl voita sulatettuna
- 1 valkosipulinkynsi
- 8 isoa portobello-sientä
- 200 g minimozzarellaa
- 200 g minitomaatteja
- kourallinen tuoretta basilikaa
- 2 rkl kapriksia
- 2 rkl balsamisiirappia
Valmistusohje
1. Sekoita voin joukkoon hienonnettu valkosipulinkynsi. Poista portobelloista jalat ja sipaise sienet valkosipulivoilla. Lado sienien lakit leivinpaperilla peitetylle uunipellille kupera puoli paperia vasten.
2. Halkaise minimozzarellat ja –tomaatit. Lado juustoa ja tomaattia tiiviisti sienten sisäpinnoille ja lisää väleihin basilikan lehtiä.
3. Paista sieniä 225-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.
4. Ripottele kuumille sienille kaprikset ja viimeistele balsamisiirapilla. Tarjoile raikkaan salaatin kera.
Katso myös:
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous