Täytetyt tomaatit
Tomaatit saavat ruokaisan täytteen katkaravuista tai savukalasta.
Ainekset
- 4 tomaattia
- salaatinlehtiä
täyte:
- 250 g katkarapuja tai graavilohta
- muutama tillin- ja ruohosipulinoksa
kastike:
- 1 dl kevytranskankermaa
- 2 rkl sitruunanmehua
- 1 tl sokeria
- 1/4 tl mineraalisuolaa
- 1/4 tl rouhittua rosee- tai viherpippuria
Valmistusohje
Poista tomaateista kanta ja koverra hedelmämalto pois. Sen voi käyttää myöhemmin vaikka pastakastikkeeseen. Huuhdo ja kuivaa salaatinlehdet.
Sulata ja kuivaa katkaravut tai hienonna graavilohi. Hienonna tilli ja ruohosipuli. Sekoita keskenään kaikki kastikeaineet ja lisää kastike katkarapujen tai lohen joukkoon. Täytä tomaatit seoksella ja nosta kansi paikalleen.
Levitä salaatinlehdet vadille tai lautasille ja nosta täytetyt tomaatit päälle.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous