Tomaattibruschetta
Bruschetta on klassinen italialainen alku- tai välipala, joka sopii mitä parhaimmin vaikka tervetuliaisnaposteltavaksi tai kivaksi alkupalaksi.
Ainekset
- 300-400 g kirsikkatomaatteja
- pari oksaa tuoretta basilikaa
- 3-4 kynttä valkosipulia
- 0.5 dl hyvää oliiviöljyä
- suolaa
- ripaus sokeria
- mustapippuria myllystä
- eilistä hiivaleipää
Valmistusohje
Pilko tomaatit 6–8 palaan, laita kulhoon, lisää silputtu basilika ja murskatut valkosipulinkynnet.
Mausta suolalla, sokerilla ja kaada päälle oliiviöljy. Sekoita.
Pariloi tai grillaa vähän jo kuivuneet hiivaleivän siivut raidallisiksi.
Valuta kuumien leipien päälle kylmäpuristettua oliiviöljyä. Levitä tomaattisilppu leiville ja pyöräytä päälle mustapippuria myllystä.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous