Reseptit

Tonnikalapihvit

Rapeiksi paistetut tonnikalapihvit saavat raikkautta sitruunasta.

Teksti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Ari Heinonen/Otavamedia

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 1 tlk tonnikalaa öljyssä
  • 1/2 dl perunamuusia
  • 1 muna
  • 2 rkl korppujauhoja
  • 3 rkl tillisilppua
  • suolaa
  • pippuria

Valmistusohje

1. Hienonna tonnikala. Lisää joukkoon muut aineet.

2. Kuumenna pannulla öljyä. Paista pihvit keskilämmöllä rapeiksi.

3. Tarjoa sitruunalohkojen kanssa.

Katso myös:
Tonnikalawrapit, Ruoka.fi
Tonnikalarisotto, Ruoka.fi
Tonnikalatäytteiset paprikat, Kotiliesi.fi

X