Tulinen romesco-kastike grilliruoille
Kira Åkerström-Kekkosen tulinen romesco-kastike sopii minkä tahansa grillattavan kanssa. Kuvassa on myös Kiran avokado-jogurttikastike.
Ainekset
Tulinen romesco-kastike:
- 2 dl suikaloitua paahdettua (grillattua) paprikaa vedessä
- 4 aurinkokuivattua tomaattia öljyssä
- 3/4 dl paahdettuja kokonaisia manteleita
- 1 rkl harissatahnaa (tai maun mukaan)
- 2 rkl oliiviöljyä
- 2 tl sherry- tai punaviinietikkaa
- 1 valkosipulinkynsi
- suolaa
- mustapippuria
Valmistusohje
1. Laita kaikki ainekset monitoimikoneeseen (tai soseuta sauvasekoittimella). Sekoita rouhevaksi kastikkeeksi.
2. Mausta suolalla ja pippurilla, tarkista maku.
Poimi myös nämä Kiran reseptit grillibileisiin:
Kiran avokado-jogurttikastike grillijuhliin Grillattu maissi-lehtikaalisalaatti S’mores-keksit marjahillokkeella Raikkaat yrttiribsit Grillattu punakaali-tahinislaw Kasvisvartaat minttu-pähkinäöljyllä Grillattua kalaa charmoula-kastikkeella
Katso myös:
Paprika-tomaattikastike, Ruoka.fi
Satay-kastike, Ruoka.fi
Harissamajoneesi, Kotiliesi.fi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous