Uuniraparperia ja manteli-kauramurua
Tarjoa muruseoksella peitetyt raparperit lämpiminä vaniljajäätelön ja kirsikoiden kanssa.
Ainekset
- 5 ohutta raparperinvartta
- 3 rkl sokeria
muruseos
- 50 g rouhittuja manteleita
- 1/2 dl kaurahiutaleita
- 50 g voita
- 2 rkl fariinisokeria
- 1/4 tl kanelia
- 1/2 tl vaniljasokeria
lisäksi
- vaniljajäätelöä
- kirsikoita
Valmistusohje
1. Pätki raparperit 10 sentin paloiksi, pane palat voilla voideltuun uunivuokaan. Ripottele päälle sokeri. Peitä vuoka foliolla.
2. Mittaa mantelirouhe, kaura hiutaleet, paloiteltu voi ja fariinisokeri paistinpannulle. Kuumenna sekoitellen, kunnes muruseos saa vähän väriä.
3. Kypsennä raparperipaloja foliolla peitetyssä vuoassa 200-asteisessa uunissa 15 minuuttia. Poista folio. Jatka kypsennystä tarvittaessa vielä hetki. Ripottele päälle muruseos. Nauti jäätelön ja kirsikoiden kera.
Raparperipaistos on nopea ja helppo herkku:
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous