Valkosipuli-korianterisilakat
Valkosipuli, chili ja korianteri maustavat näitä herkullisia silakkarullia.
Ainekset
- 300 g silakkafileitä
- 3/4 tl merisuolaa
- valko- tai mustapippuria
- 50 g pehmeää voita
- 1 rkl öljyä
- 2 valkosipulinkynttä
- 4 rkl silputtua korianteria
- 2 rkl sitruunamehua
- 1/2–1 silputtua chiliä
Valmistusohje
Hakaniemen herkkulautasella on makeaksi glaseerattuja ribsejä, rosmariinimakkaroita, bataattivuokaa, valkosipuli- korianterisilakoita ja sinappimajoneesia. Valikoimasta voit poimia sopivat makupalat omaan joulupöytääsi.
1. Pane silakkafileet työlaudalle nahkapuoli ylöspäin. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita pehmeään voihin öljy, silputtu korianteri ja chili, sitruunamehu ja murskatut valkosipulinkynnet. Jaa seos silakkafileille. Kääri fileet rulliksi ja pane rullat uunivuokaan yhdeksi kerrokseksi.
2. Kypsennä silakoita 175-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Tarjoa silakat kuumina joululimpun kanssa.
Katso myös:
Valkosipulisilakat, Ruoka.fi
Aasialaiset joulusilakat, Ruoka.fi
Silakkasalaatti, Kotiliesi.fi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous