Valkosipulikatkaravut
Valkosipuliset katkaravut tuoksuvat houkuttelevasti. Varo kypsentämästä katkarapuja liian kauaa, sillä ne sitkistyvät yli kypsennettäessä.
Ainekset
- 3 rkl oliiviöljyä
- 2 valkosipulinkynttä viipaleina
- 1/2 tl kuivattuja chililastuja
- 1 tl sitruunan raastettu kuorta
- 1/2 dl valkoviiniä
- 160 g isoja pakastekatkarapuja sulatettuna
- 2 rkl tuoretta tilliä
Valmistusohje
1. Kuumenna oliiviöljy paistinpannulla keskilämmöllä ja lisää valkosipulit sekä chililastut.
2. Hauduta hetki, mutta älä polta. Lisää suola, sitruunankuori, sitruunamehu ja valkoviini. Kiehauta ja lisää katkaravut ja tilli.
3. Anna rapujen kuumentua ja siirrä pannu pois liedeltä.
4. Lusikoi ravut annoskulhoihin ja tarjoile heti hyvän leivän kera.
Katso myös nämä kivat katkarapuherkut:
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous