Valkosipulileivät
Valkosipulileivät paahtuvat rapeiksi uunin lämmössä. Valkosipulin, yrttien ja voin makutrio on vastustamaton.
Ainekset
Valkosipulileivät
- 1 maalaispatonki
- 50 g voita
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1/2 ruukkua lehtipersiljaa
- 2 valkosipulinkynttä
- 1/4 tl mustapippuria myllystä
Valmistusohje
Valkosipulileivät tehdään helposti näin:
1. Leikkaa patonki reilun sentin paksuisiksi viipaleiksi. Levitä viipaleet uunipellille.
2. Sekoita voi, öljy, hienonnetut valkosipulinkynnet ja silputtu lehtipersilja keskenään. Levitä seos patonkiviipaleiden pinnalle.
3. Paista valkosipulileivät 225-asteisessa uunissa 10–12 minuuttia.
Katso myös: Crostinit yrtti-juustotäytteellä
Katso myös Kotilies.fi: Bruschetta on alkupalojen klassikko
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous